Εμανουέλ Μακρόν : Εμανουέλ Μακρόν: Η Γερμανία επωφελείται από τις «αδικίες ... - Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Εμανουέλ Μακρόν : Εμανουέλ Μακρόν: Η Γερμανία επωφελείται από τις «αδικίες ... - Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο.

Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.

Γαλλία: Καταρρέει η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν - THE ...
Γαλλία: Καταρρέει η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν - THE ... from www.thepaper.gr
«στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας.

Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ.

Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

«μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της.

Το… ιππικό του Εμανουέλ Μακρόν | kontranews.gr
Το… ιππικό του Εμανουέλ Μακρόν | kontranews.gr from kontranews.gr
Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο.

Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία.

Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc.

Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.

«Ηταν μόλις 17 ετών»: Βιβλίο εξηγεί πώς η Μπριζίτ Μακρόν ...
«Ηταν μόλις 17 ετών»: Βιβλίο εξηγεί πώς η Μπριζίτ Μακρόν ... from www.iefimerida.gr
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της.

Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι.

Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook